ENGLESKI JEZIK uz materijale MONTESORI pedagogije (za decu od 4 do 8 godina)

Deco hajde da se družimo i učimo engleski jezik!

 

U okviru naših časova decu ćemo učiti engleski jezik kroz pokretne i muzičke igre, aplikacije, kao i materijale napravljene po ugledu na Montesori pedagogiju.

Najavite nam Vaše prisustvo što pre: 064 211 46 79

jer mesta su ograničena! 😉

   

IGRAJMO SE I UČIMO! Školica engleskog

A za sve naše već upućene drugare, nastavljamo sa školicom engleskog za predškolce! 😉

Učenje engleskog jezika predstavlja potrebu svakog pojedinca u današnje vreme, jako je teško snaći se u modernom svetu bez poznavanja istog. U predškolskom i mlađem školskom uzrastu deca još ne shvataju potrebu za znanjem engleskog jezika, ali je zato sasvim moguće razviti LJUBAV prema stranom jeziku i, kroz igru i pesmu, usvojiti nepoznate pojmove.

Poznato je da su deca u tom uzrastu kao “sundjeri”, upijaju sve informacije i sadržaje, tako da se naučeno, praktično – ne zaboravlja.

“Ono što vidim – pamtim,

ono što čujem – pamtim,

ono što uradim – najbolje pamtim!”

Putem raznih kreativnih zadataka dete će lako savladati osnovne oblike konverzacije, pesmice, brojalice i važne pojmove na engleskom jeziku.

Od velikog je značaja da dete počne sa učenjem stranog jezika još u predškolskom periodu, jer se tada postavlja osnova na koju je lako nadogradjivati sva buduća saznanja.

U našem radu sa decom koristimo metod igre i asocijacije, negujemo individualni pristup i praktikujemo rad u malim grupama, kako bi znanje i iskustvo, koje dete usvoji, bilo dugoročno.

Takođe program koji sprovodimo za razvijanje komunikativnih veština  na engleskom jeziku ”Teddies and Bunnies”, autora prof.dr Melanije Mikeš. Program obuke za rad sa decom predškolskog uzrasta na engleskom jeziku.

Trajanje: 90 minuta

  • Grupa 5 do 10 učesnika
  • Uzrast od 4 do 8 godina

Za sve informacije i najavu prisustva možete pozvati predavače:

Informacije i upis:

Danijela Savić: 064 211 46 79

 

 

Predškolska ustanova “Ružin Gaj” krenula je sa upisom za sve uzraste, moguće je ostvariti subvencije grada. Više o vrtiću pogledajte OVDE

 

mapa