Zimske čarolije u Ružinom Gaju!

Zima je stigla u Ružin gaj
Obožavamo decembar i sve ono što sa sobom nosi: prve pahulje, igre na snegu, ukrašavanje jelke i željno iščekivanje Deda Mraza sa poklonima.
Sa radošću dočekasmo i prvi sneg ove godine. Udružili smo svoje vredne ručice i odmah se latili posla i napravili Sneška Belića. I izgledao je prelepo, baš onako kako i treba da bude. Nastavili smo sa dobrim starim igrama na snegu: pravili smo grudve i takmičili se čija će dalje da odleti.


Zajedno sa svojim vaspitačicama ukrasili smo prostor našeg vrtića i okitili novogodišnju jelku.


A onda je došlo vreme da napišemo pisma Dedu Mrazu i u njima sve naše želje. Da smo bili dobri čitave godine, to se zna. Slušali smo roditelje, svoje vaspitačice, lepo smo se ponašali i bili dobri drugari. Zaslužili smo da budemo nagrađeni!

 
Vaspitačice Katarina i Nikolina pripremile su radionicu na koju su pozvale roditelje da zajedno sa svojom decom izrade novogodišnje čestitke. Čini se da su podjednako uživali i jedni i drugi. A kao rezultat zabavnog druženja nastale su ove predivne ručno izrađene čestitke.

I naši najmlađi drugari su dali svoj doprinos. Uz pomoć vaspitačica Jele i Mirjane pravili su novogodišnje ukrase za jelku, utiskivajući prstićima šare u raznim bojama.

Nismo bili lenji pa smo sa vaspitačicama Danijelom i Kristinom priredili i roditeljima iznenađenje: Novogodišnju priredbu njima na dar. Igrali smo, pevali, recitovali, glumili i bili nagrađeni osmesima i burnim aplauzom. A šlag na tortu bila je plesna tačka naših malih balerina, koju je osmislila i realizovala Jovana, balerina iz školice baleta.


Deda Mraz je najavio svoj dolazak u četvrtak, 28.12.2017. u tačno 11 časova. Njegovom dolasku prethodila je predstava za decu u izvođenju trupe „Pozorište iz kofera“. I najzad se pojavio on, glavom i belom bradom. Dugo smo čekali ali je vredelo. Pokloni su bili fantastični!

Mi nastavljamo sa dobrim delima a svim našim prijateljima, saradnicima i poznanicima želimo srećnu i uspešnu Novu Godinu!